Ακαρεα συμπτωματα | Ακαρεα αντιμετωπιση

Rate this item
(9 votes)

 

Ακαρεα συμπτωματα | ακαρεα αντιμετωπιση

Γνωστές αλλεργικές παθήσεις ( ακαρεα συμπτωματα) όπως

το άσθμα, 

το έκζεμα, 

η ψώρα

ημικρανίαατονία

κόπωση

κατάθλιψη

αϋπνία

και η αλλεργική ρινίτιδα

έχουν ως βασική αιτία τους τα ακαρέα σκόνης.

Κατα την διάρκεια του ύπνου η εισπνοή των ακαρέων εκθέτει το ανθρώπινο σώμα σε ορισμένα αντίγονα που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιδράσεις υπερευεσθησίας γνωστές ως αλλεργίες.

 

Ακαρεα καταπολεμηση | ακαρεα αντιμετωπιση

Ακάρεα καταπολέμηση

Η καλύτερη θεραπεία για κάθε μορφή αλλεργίας όπως όλοι γνωρίζουμε  είναι πρόληψη. Όταν κοιμόμαστε σε καθαρά στρώματα και κουβέρτες μειώνουμε την πιθανότητα εμφάνισης συμπτωμάττων αλλεργικών ασθενειών ( ακαρεα συμπτωματα) ενώ αν ήδη υποφέρουμε απο αλλεργίες τα συμπτώματα αυτά εξασθενούν( ακαρέα αντιμετώπιση) .

 

Τα ακαρέα δεν απομακρύνονται εύκολα με τους κλασσικούς τρόπους καθαρισμού (αερισμός στρωμάτων, τίναγμα κ.λ.π). Ο επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων που συστήνουμε καθαρίζει εις βάθος τα στρώματα και τους καναπέδες σας ( ακάρεα καταπολέμηση).

 

Αυτό άλλωστε είναι πασυφανές καθώς θα δείτε το μέγεθος της ακαθαρσίας που η εξιδηκευμένη μαχανή για καθαρισμό στρωμάτων που χρησιμοποιούμε θα περισσηλέξει.

 

Αν λοιπόν υποφέρετε από:

 

φαγούρα ή βουλωμένη μύτη,

χρόνια βρογχίτιδα,συχνό συνάχι, 

ημικρανία , αυπνία, 

άσθμα, 

κόπωση, κατάθλιψη

 

Ακάρεα και αλλεργίρες

ο επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων που προσφέρουμε μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο σας.

Δείτε τις υπηρεσίες μας για αποτελεσματική ακάρεα αντιμετώπιση.

 

 
 
 
 
 
 
Read 18335 times

Βιολογικος καθαρισμος

POTEMA

Βιολογικος καθαρισμος Potema- Κύπρος. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε ώστε ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων σας να είναι 100% αποτελεσματικός! Με την εγγύηση της Potema. Συνέχεια ...

 

Spray Potema

Το ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους. Κατάλληλο και για: Κτηνιάτρους,  Ιδιοκτήτες κατοικίδιων, Σπιτάκια ζώων, Ζωικό εμπόριο, Γεωργικές επιχειρήσεις, Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.

 

 

 

Επικοινωνια | Ωραριο

Ανοιχτα  δευτερα - Παρασκευη, 9 πμ - 4 μμ