Το ακαρι | Τα Ακαρεα σκονης

Rate this item
(2 votes)

Το ακαρι | Τα Ακαρεα σκονης 

Ακάρεα

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι. ( Πηγή http://el.wikipedia.org /wiki/Άκαρι ). 

 

 

Ακαρεα στο στρωμα | ακαρεα στρωμα

 

Ακάρεα | αόρατα αλλά ...Τα ακαρεα στο στρωμα αναπτύσσονται συνήθως εκεί που υπάρχει υγρασία σε αόρατους μικροοργανισμούς  που τρέφονται κυρίως με την ανθρώπινη πιτυρίδα και τα νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινο σώμα .

Τα ακαρέα κάνουν τις φωλιές τους σε :

στρώματα ( ακαρεα στρωμα ) , μαξιλάρια,

κουβέρτες,

καναπέδες.

Ενδεικτικά υπολογίζεται ότι πολλές χιλιάδες ακάρεα ( 5000-15000 ) υπάρχουν ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος ( ακαρεα στο στρωμα ) αφού πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική κλίμακα.

Δεδομένου ότι οι συνθήκες το ευνοούν μπορούν μέσα σε μια βδομάδα να αυξάνουν το πληθυσμό τους κατά δέκα φορές. Μπορεί εύκολα κανείς να υπολογίσει ότι ένα απλό στρώμα φιλοξενεί εκατομμύρια ακάρεα επικίνδυνα για την υγεία και τον καλό ύπνο του ανθρώπου.

 
Read 6378 times

Βιολογικος καθαρισμος

POTEMA

Βιολογικος καθαρισμος Potema- Κύπρος. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε ώστε ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων σας να είναι 100% αποτελεσματικός! Με την εγγύηση της Potema. Συνέχεια ...

 

Spray Potema

Το ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους. Κατάλληλο και για: Κτηνιάτρους,  Ιδιοκτήτες κατοικίδιων, Σπιτάκια ζώων, Ζωικό εμπόριο, Γεωργικές επιχειρήσεις, Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.

 

 

 

Επικοινωνια | Ωραριο

Ανοιχτα  δευτερα - Παρασκευη, 9 πμ - 4 μμ