Ακαρεα στο δερμα | Ψωρα

Rate this item
(7 votes)

Ακαρεα στο δερμαΑκαρεα στο δερμα | Ψωρα

 

Τα ακαρεα στο δέρμα προκαλούν την γνωστή σε όλους μας ψώρα η οποία είναι και μεταδοτική. Όταν μιλάμε για τα ακαρέα στο δέρμα συνήθως αναφερόμαστε στο ακάρι της ψώρας το οποίο φωλιάζει στο δέρμα των ανθρώπων και των ζώων. Στα ακαρέα στο δέρμα επίσης οφείλονται τ εξανθήματα στον άνθρωπο όταν τα ακάρι της ψώρας δαγκώσει το δέρμα.

 

 

 

 

 

Ακαρεα στο δερμα | Ψωρα


                                        

 

 

 

                                        Δεν ειναι μονο τα ακαρεα στο δερμα επικινδυνα

 

Ακάρι της ψώραςΚαθώς ο  άνθρωπος κοιμάται στο κρεβάτι ή στον καναπέ του αναπνέει τα ακαρέα και κυρίως τα περιττώματα τα οποία και ευθύνονται για τα αλλεργικά συμπτώματα στον άνθρωπο. 

Τα ακαρεα παράγουν 20 με 30 φορές την ημέρα περιτώματα τα οποία και περιέχουν μια επικύνδινη στον άνθρωπο πρωτεινη που ονομάζεται γουανίνη.

Υπολογίζεται ότι το ακάρι της ψώρας το οποίο είναι άκρως μεταδοτικό από μόνο του προσβάλει εκατομύρια άνθρωπους κάθε χρόνο. 

 

 

 

 

 
 
 
 
Read 8560 times

Βιολογικος καθαρισμος

POTEMA

Βιολογικος καθαρισμος Potema- Κύπρος. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε ώστε ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων σας να είναι 100% αποτελεσματικός! Με την εγγύηση της Potema. Συνέχεια ...

 

Spray Potema

Το ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους. Κατάλληλο και για: Κτηνιάτρους,  Ιδιοκτήτες κατοικίδιων, Σπιτάκια ζώων, Ζωικό εμπόριο, Γεωργικές επιχειρήσεις, Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.

 

 

 

Επικοινωνια | Ωραριο

Ανοιχτα  δευτερα - Παρασκευη, 9 πμ - 4 μμ