Σκουπα για ακαρεα | Potema | Καθαρισμος στρωματων

Rate this item
(16 votes)

 

                                         Καθαρισμος στρωματων | Καθαρισμος απο ακαρεα

 

Δυσκολία καθαρισμού στρωμάτων απο ακαρεαTο στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα . Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.
 
 
Όπως όλοι γνωρίζουμε τα στρώματα και οι καναπέδες στο σπίτι μας είναι πολύ δύσκολα στο καθάρισμα γιατί αν χρησιμοποιήσουμε τα κλασικά προϊόντα καθαρισμού θα καθαρίσουμε την επιφάνεια του στρώματος και θα αφήσουμε υγρασία να διεισδύσει στο στρώμα.
 
Η υγρασία αυτή δύσκολα φεύγει και γίνεται πολλές φορές αφορμή για δημιουργία μούχλας ή ανάπτυξη βλαβερών μικροοργανισμών όπως τα ακάρεα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν συστήνεται ο καθαρισμός στρωμάτων με σκούπα ατμού. 
 
Πως λοιπόν μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι ο καθαρισμός στρωμάτων του σπιτιού μας θα γίνει αποτελεσματικά και χωρίς το στρώμα μας να καταστραφεί;

 

                                                                Potema | Σκουπα για ακαρεα

Σκούπα για ΑκάρεαΈχουμε εισάγει στην Κύπρο το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο σύστημα καθαρισμού της Potema ( σκουπα για ακαρέα potema) με το οποίο ο καθαρισμός στρωμάτων γίνεται εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
 
Η σκούπα για ακαρέα Potema παράγει υψηλής συχνότητας δονήσεις αποκολλώντας τα μόρια της σκόνης από το στρώμα και απορροφώντας  τα. Ζωντανοί μικροοργανισμοί όπως τα ακάρεα οι μύκητες, βακτηρίδια και υιοί εξοντώνονται με ακτίνες UVC επιτυγχάνοντας έτσι πλήρη απολύμανση του στρώματος σας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γίνεται χρήση χημικών ουσιών με αποτέλεσμα η απολύμανση να γίνεται με τον πλέον αποδεδειγμένο ιατρικά φυσικό και ασφαλή τρόπο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potema |Ασφάλεια για όλουςΗ σκούπα για ακαρέα Potema zωνατανευει τα χρωματα αναζωγονει τα επιβαρημένα σημεία σε περιοχές που χρησιμοποιουνται συχνά. Ο καθαρισμός απο ακάρεα με την σκούπα Potema είναι:

Ασφαλές για μωρά
 
Φιλικος προς το περιβάλλον
 
Ασφαλές για τα κατοικιδια.
 
 

 

 

 

 

                                 Διαδικασια καθαρισμου με σκουπα για ακαρεα Potema

Διαδικασία Καθαρισμού Potema

Αϋπνίες και αλλεργίες ΤΕΛΟΣ... απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε:

1. Αρχικά πραγματοποιείται ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ καθαριότητας Potema.Potema spray 

2. Ακολουθεί η διαδικασία καθαρισμού διάρκειας περίπου 20 λεπτών. Η διαδικασία καθαρισμού είναι αβλαβής στο υλικό των στρωμάτων και κατάλληλη για όλα τα είδη. Δεν προκαλεί θόρυβο και ρύπους. Είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και περιβάλλον. Το στρώμα μπορεί να παραμείνει στο κρεβάτι.

3. Συλλέγονται τα περιτώμματα και η σκόνη με τη μηχανή.

4. Το στρώμα ψεκάζεται με το SPRAY MATTRESS CLEANINING της POTEMA® για προστασία από τα ακάρεα και τη σκόνη.

5. Το στρώμα πιστοποιείται για τον καθαρισμό του από το συνεργείο μας. Στο πιστοποιητικό αναγράφεται και η ημερομηνία του επόμενου ελέγχου. Συστήνεται να γίνεται τακτικός καθαρισμός ανά διαστήματα 6 έως 12 μηνών. 

 

 
 
 
 
 
 
 

                          Potema | Σκουπα για ακαρεα με potema spray 

Potema spray | Mattress cleaningΟ καθαρισμός στρωμάτων με την μηχανή Potema παρέχεται με την πιστοποίηση της potema με ασφάλεια για το στρώμα σας και το περιβάλλον. Η διαδικασία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά και το στρώμα ψεκάζεται με ειδικό spray ( spray mattress cleaning) της potema το οποίο παρέχει παρατεταμένη προστασία από τα ακάρεα και την σκόνη. 
 
 
Για να διατηρήσεται τα στρώματα σας πιο καθαρά και από καινούργια και για να διασφαλίσετε την υγεία και την ποιότητα του ύπνου σας καλό είναι ο καθαρισμός στρωμάτων της potema να επαναλαμβάνεται κάθε 6-12 μήνες

 

 

 

 

 
 
 
Read 45649 times

Βιολογικος καθαρισμος

POTEMA

Βιολογικος καθαρισμος Potema- Κύπρος. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε ώστε ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων σας να είναι 100% αποτελεσματικός! Με την εγγύηση της Potema. Συνέχεια ...

 

Spray Potema

Το ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους. Κατάλληλο και για: Κτηνιάτρους,  Ιδιοκτήτες κατοικίδιων, Σπιτάκια ζώων, Ζωικό εμπόριο, Γεωργικές επιχειρήσεις, Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.

 

 

 

Επικοινωνια | Ωραριο

Ανοιχτα  δευτερα - Παρασκευη, 9 πμ - 4 μμ